BengtsBilder

Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

6-42 DB 216

Sov gott i natt, somnade vid 22 och vaknade kl 08.00. Kände mig i fin form, men nu börjar jag bli sömnig igen. Lite jetlag gissar jag, en eller två nätter till så är jag nog i form igen. Träffade Kurre Ekh och Björn Björnsson idag på stan för att fotografera lite under Prideparaden. Soligt och varmt var det och en del bilder blev det. Nu håller jag på att importera alla USA bilder i Lightroom så det lär inte bli några bilder från dagens övningar i denna blogg. Kanske i morgon.

Dagens bild är på de bokfynd jag gjorde i USA, Keuth Richards memoarer för knappt $7 dvs 50:- kändes bra. Den andra boken Woman in the mirror med fotografier av Richard Avedon hittade jag i ett Spetsmuseum/butik i Berkley som min fru hade på sin "att göra lista". De hade en stor samling böcker och jag fastnade där medans hustrun tittade på de övriga. Man fick både läsa på plats och köpa.

Inlagt 2012-08-04 21:49 | Läst 1648 ggr. | Permalink
Sov gott i natt det behöver du nog. Jetlag är verkligen inte det bästa att ha.

Vilken tur du gick med på ett Spetsmuseum. Inte alla män som gjort det. Avedon för 50 kronor förstår du inte vill sälja den men annars bjuder jag över så klart hi hi.

Ha fin söndag
Gun-Inger
Svar från begust 2012-08-04 23:35
Tack, boken är inte till salu :-)
Jag brukar följa med till olika konstiga butiker och museum
Sedan får min fru följa med mig på olika fotorelaterade aktiviteter :-)



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor