BengtsBilder

Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

4-162 Inspiration

som tryter lite grann. Beroende på lite för många åtaganden, övar på att säga nej :)

Nu har jag fått förmånen att gå en kurs på Kulturama under ledning av Jonas Kosunen. Kursen handlar om studioljussättning, men innehåller även andra element. Som hemläxor med uppdrag att fota i först och främst naturligt ljus. Till denna vecka skulle vi ta självporträtt i hemmiljö som visar två väggar och ett fönster, samt ett proträtt med tema sur och ett porträtt med tema rädd. Inte lätt att få fram uttrycken sådär på beställning.
Till nästa gång har vi fått fyra nya uppgifter som jag nu funderar över. Det är intressant att tvingas utanför sina egna ramar, lärorikt också.

Jag har dessutom fått ett nytt fotouppdrag som sträcker sig över resten av året. Ska dokumentera ett bygge en ggr per vecka. Alltid roligt med välbetalda uppdrag :-).

I dag har jag fotograferat då vi besiktigade ett antal konstverk utförda av Enno Hallek. En mycket trevlig och rolig man i sina bästa år, född 1931!


Enno berättar om tankarna kring den målade pelaren


Så här ser hela pelaren ut, den står alledels utanför caféet som öppnas på lördag. Adress Axelsbergs torg 3


Ett annat av Ennos konstverk.


Enoo fortsatte berätta om sina verk.

Inlagt 2011-05-05 22:44 | Läst 2895 ggr. | Permalink
Brist på inspiration känner jag igen. Jag har fullkomligt gått i stå. Men jag tror att kolla in andra konstnärer, typ Enno, är bra. Inte bara kolla på fotoutställningar. Lätt att snöa in, typ.
Synes//Kurre
Kära gamla Axelsberg! Vackra omgivningar, men en smula sunkigt för 30 år sedan, när jag senast var där. Verkar fräschare nu, eller?
Svar från begust 2011-05-07 09:38
Axelsberg i sig har nog inte förändrats så mycket. Däremot har vi byggt om delar av servicehuset där dessa konstverk är en del.
/Bengt
EGW 2011-05-08 04:33
Vi? Är du själv involverad?



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor