BengtsBilder

Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

4-83 Redan fredag! Fotobok och mässa

Mitt senaste inlägg var i söndags innan vi gick iväg till kursen i Webbproduktion. Sedan har jag inte haft tid, det har inte blivit så många nya bilder heller.

Jag jobbar vidare med Abundance bilderna, har skrivit ut 197 st i format 9*13 cm för att kunna välja, prova kombinationer och få ned antalet. Vissa favoriter finns så klart och det är tufft att ta bort dem om de inte passar in. Jag jobabr vidare, 15 dec skall det vara klart.

I veckan i övrigt så har jag förutom det vanliga arbetet, jobbat med planeringen av Midsommargårdens fotoklubbs monter på Fotomässan, både bildutställningen och schema för vilka som skall vara på plats. Jag kommer att befinna mig i vår monter lördag fm och söndag em.  Kom gärna och hälsa på!

Lite avkoppling har jag också hunnit med, Ellens i onsdags, We will rock you i går på Cirkus samt idag umgänge med Björn, Christer och Kurt. Vi samlades hos Johan&Nyström på Swdenborgsgatan och inledde med en liten fikastund i väntan på att Galleri Kontrast skulle öppna. Efter den intressanta utställningen på Kontrast och lite samtal med personalen vandrade vi mot Nytorget och Galleri PangPang. I min smak var utställningen på Kontrast bättre. Efter dessa bildintryck behövde vi lite näring och hittade ett litet kafé där vi intog varma mackor, te och kaffe samt diskuterade det vi sett mm. I dag motionerade jag även min Hasselblad med lite färgfilm + Sunny 16.

Inlagt 2010-11-05 19:37 | Läst 1738 ggr. | Permalink
Japp. det var Canonbra dag. Vi får köra dessa gallerirundor så ofta tillfälle gives. Finns mycke' kull kolla på. Håller med dig, Kontrast var bättre. Där var ju nå'ra riktigt bra bilder. även om jakt inte är nå'nting som gillar.
Synes i morron//Kurre
Är bilden från bladaren? Först trodde jag att den var svartvit, men det är ju faktiskt en färgbild. Det måste ha varit rätt grått när du tog den.
Svar från begust 2010-11-06 08:01
Nej det är en digitalbild, grå dag på Slussen 2008



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor