BengtsBilder

Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

4-10 Försäljning !

Har fått den första beställningen på bilder från SM i Bugg, LindyHop mm !
Totalt 10 kopior som skickas iväg via Crimson. Jag blir lite imponerad över deras service, laddade upp bilderna vid 9 tiden igår och vid 13 får jag mail om att ordern är utskriven, packad och postad!
Hoppas nu mottagaren gillar kvaliteten på bilderna.


Inte någon av de beställda bilderna

Sedan håller jag på att sälja mitt Sigma 70-200/2.8 APO EX HSM för Nikon, ett mycket bra objektiv men då jag arbetar mycket i lite dåligt belysta lokaler vill jag gärna ha bildstabilisering så motsvarande Nikon kommer att inhandlas. Fast då måste någon slå till på mitt Sigma först ;) Det är ju en viss prisskillnad.

Sedan förs ju en diskussion om de värdelösa M-modellerna av tvivelaktigt kvalitet från ett omtalat märke. Kvalitetsmässigt tveksamma fotoapparater har vi fått veta att det är, av någon som samtidigt inte kan tänka sig arbeta med annat? Jo några andra men inte mycket tillverkat efter 1960 ;) Nåja bakåtsträvare har alltid funnits. Jag har själv provat en av modellerna en tid, men som van SLR fotograf känns det lite avigt. Min OM1 upplever jag har samma fördelar när det gäller ljud och smidighet, objektiven är av mycket god kvalitet och man kan använda både tele, makro och zoom utan problem ;)
OM1 har dessutom en stor, klar sökare som visar 97% av negativytan!

 

 

 

Inlagt 2010-07-16 15:23 | Läst 3195 ggr. | Permalink
Så dina M-grejer är till salu då? I så fall är jag intresserad av din Super Angulon om priset är det rätta =)
Svar från begust 2010-07-16 17:48
Du har mail



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor