BengtsBilder

Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

3-228 HLR inte HDR

På mitt ordinarie jobb utbildar vi oss regelbundet i HLR. Senast förra veckan. Det är något nytt varje gång upplever vi, nya rön, Denna gång fick vi även lära oss hantera hjärtdefillibrator. Lite bilder från kursen.


Framstupa sidoläge


Övningsdockor


Hjärtkompressioner


Lunch


Defillibrator


Inblåsningar


Väntan på att defillibratorn skall laddas


Såromläggning

Äntligen klar med deklarationen! Har använt ett skatteprogram i datorn och kört in alla siffror. Smidigt då man även får ut bokslut för den enskilda firman (BengtsBilder). 2009 var första året jag hade några inkomster att tala om, hoppas att 2010 blir minst lika bra. Fast det är ju tur att man har annat arbete att leva på, annars hade det blivit mycket havregrynsgröt ;)

 

Inlagt 2010-05-02 18:35 | Läst 1926 ggr. | Permalink
Hjärt Lung Räddning är viktigt! Fick lära mig det i lumpen, och i dag så utrustas ju fler och fler platser med dessa maskiner. NK, Taxi Stockholm med flera......
Va faktiskt på väg in i ett företag för att få ut dessa defilibratorer på bred front. Det är fler liv årligen som kan räddas genom dessa.
Och nu vet jag att jag kan känna mig trygg när vi ses Bengt!!

Kanske kan du "fakturera" någon räddning under 2010 :-) "Vill du ha en bild eller en stöt??" Nej usch, det va dålig humor..... Hoppas du får ett lönsamt 2010!!! //Peter



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor