BengtsBilder

Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

3-30 Taxinge Bella Pictura

Jag valde Pride Paraden före Bellornas vernissage igår. Så i dag tog jag med familjen och beöskte Taxinge i stället. Strålande väder hade vi, och vår planering byggde på att vi skulle börja med fika. Det visade sig vara rätt val, nästan ingen kö alls till bakverken. Vi valde varsin tårtbit och fick sedan provsmaka av varandra, allt var väldigt gott. jag tror att de skulle tjäna på att servera mindre bitar, då skulle i alla fall jag prova flera sorter :)

Efter fikat vandrade vi ner till utställningslokalen och tittade på alla vackra bilder. Det var kul att få träffa Annika som jag bara mailat med och haft kontakt via FS. Vi hann inte prata så länge eftersom familjen var med och ville åka hem igen.
Lokalen är väldigt fin och passar verkligen för utställningar. Min klubbkompis Micke Gustafsson har haft flera utställningar i lokalerna. JAg får nog ta och planera ihop en utställning med några kompanjoner.

Lite bilder tog jag, men jag har inte tömt minneskortet än så de får komma senare.

I morgon åker vi till Kolmården över dagen. Misstänker att det blir en och annan bild där:)

Inlagt 2009-08-02 21:23 | Läst 1949 ggr. | Permalink
Det var kul att träffas i verkligheten. Du hade gärna fått stanna en stund till...så vi kunde snackat foto och bilder! Men det är inte lätt när man har familjen med sig =) De är oftast inte lika intresserade =)
Hoppas att ni får en fin dag på Kolmården. ser fram emot att se dina bilder från utställningen och Kolmården.

Mvh Annika



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor