BengtsBilder

Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

15-98 Bokprojekt

Inte mitt  eget projekt, även om jag varit involverad i det. Min fru har nu släppt sin första och kanske enda bok. Den heter "Sticka en lätt, en svår eller en mittemellan från topp till tå" och innehåller mönster på huvudbonader, sjalar, tröjor, vantar/muddar och strumpor. Mitt bidrag har varit fotodokumentation av plagg och tekniker. Maria har haft hjälp med layout, tryckning i Estland. Vi är nöjda med resultatet och boksläpp skedde den 9 december i Makeri 14 på Köpmangatan i Gamla stan. I dag har vi boksignering i Bandhagen och imorgon på Åsögatan. Marknadsföring sker främst genom digitala kanaler dvs hemsida, instagram och facebook. 


Det färdiga resultatet ovan

Och så några av bilderna ur boken:
Omslagsbilden


Maria med sina vänner som var modeller. Vi har strävat efter en naturlig bildstil



Inlagt 2023-12-15 10:16 | Läst 607 ggr. | Permalink
Ser jättetrevligt ut! Hoppas att naturlig bildstil vinner i längden och med den målgruppen borde den göra det.
Grattis så roligt för er båda med ett gemensamt intresse som leder till det här resultatet. Trevligt.
Får jag köpa signerad som en julklapp? Och hoppas den hinner fram innan jul
/N
Svar från begust 2023-12-15 13:38
Hej självklart kan du köpa en. Lättast är att gå in på www.mariasgarn.se. Där finns en länk till ett beställningsformulär på övre delen av sidan. Vi kommer att skicka på måndag och enligt posten ska det vara framme på 2-3 dagar.
Kul att få ta del av och jag tycker bilderna är jättefina, i synnerhet den näst sista då de stickar på något iförda de vackra sockorna och andra alster. Fjärde bilden är också riktigt fin tycker jag. Kul att få dela ett projekt på detta sätt.
Hälsningar Lena
Svar från begust 2023-12-16 17:15
Tack Lena. Det har varit ett långt projekt men mycket lärorikt. Idag skulle vi säkert göra lite annorlunda med en del bilder. .
Mvh Bengt
Ser jättefin ut! Mycket snygg och sober omslagssida och dina bilder måste locka många läsare också, förutom texten förstås. En "riktig" bok är stort men roligt projekt, lycka till med försäljningen!



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor