BengtsBilder

Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

2-54 Tråkigt besked

På eftermiddagen ringde min mobil och en man presenterade sig. Han frågade om jag ägde en bil med reg nr XXX111.
Ja det kunde jag inte neka till, det var ju mitt bilnummer. Så bad han om ursäkt för att han råkat köra på bilen så bakrutan sprack. Jag frågade om han stod kvar och det gjorde han, så då sprang jag ned direkt på gatan för att kolla.

Där stod bilen utan bakruta samt en buckla på fönsterkarmen och ett mindre märke på själva luckan. Samt en något nedslagen lastbilsförare. Han hade backat ut från en gård och då det passerat några gående samtidigt tappade han kollen på parkerade bilar. Sånt händer, bättre min bil än någon gångtrafikant!

Tråkigt ändå för det innebär ju en massa extra jobb för mig, först fixa ny ruta sedan plåt och lack på karmen och luckan.
Dock var jag ju glad för att han som orsakat alltihop tagit rätt på mitt nr och ringt upp. Jag har varit med tidigare då någon kört sönder bilen och sedan smitit, det är ännu tråkigare.

Nu har jag i alla fall tejpat för bakrutan, sugit ur det mesta av glaset samt bokat tid i morgon för att få en ny ruta ditlimmad. Nästa vecka får jag besiktig övriga skador på verkstan, det hade bara 150 bilar i kö till plåt och lack just nu så jag kommer nog att få vänta några veckor innan de blir min tur.

Suck!

Inlagt 2008-08-27 17:45 | Läst 3493 ggr. | Permalink
Inte roligt, men som du säger så tog han sitt ansvar. Det är långt från alla som gör det.

/Gunnar



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor