BengtsBilder

Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

2-51 Bodies in Urban Spaces

visades i Stockholm i dag.

Jag följde en del av turen idag kl 13.00. Mycket roligt, men svårfotograferat ibalnd med alla åskådare runt omkring. De flesta med kameramobiler. Det var kul och intressant att se hur dansarna skapade sina formationer på olika platser i Stockholm. För den som har tid och möjlighe kan jag rekommendera att följa med i morgon.

Från www.dansenshus.se: ”Bodies in Urban Spaces” är en danspromenad genom Stockholm för alla åldrar. Följ med på turen och se hur dansarna bildar kroppsskulpturer som bokstavligen fyller ut tomma utrymmen och sätter fokus på glömda, osynliga platser i stan. Sträckan är ca 3 km, och tar ungefär en timme i promenadtakt. Ingen biljett krävs.

Dansens hus ordnar dessutom en fototävling, men jag hittar följande på hemsidan:
Observera att foton som tas under promenaden INTE får användas eller publiceras utan tillstånd från koreografen Willi Dorner. Kontakta Dansens Hus för kontaktinformation.  Undrar om alla vi som fotograferade skulle skicka in våra bilder till Willi Dorner för godkännande hur mycket han skulle få gjort i övrigt de närmaste veckorna?
Så vitt jag vet är det fritt för mig att fotografera sådant som sker i det offentliga rummet samt publicera det på hemisda eller blogg. Eller har jag fel?

Inlagt 2008-08-26 17:28 | Läst 3713 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor