BengtsBilder

Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

2-39 Morgonblogg

dagen startade som vanligt med nyheterna kl 06.00. Kan inte påstå att jag kommer i håg allt som sades, men vädret tror jag skulle bli OK. Frukost och dusch sedan iväg till jobbet via bilverkstan. dags för service, och det överlåter jag till kunnigare folk. Är totalt ointresserad av att skruva på bilar. Fast jag inser att man nog kan spara en hel del pengar på att göra saker själv.

det blir en liten omvär att lämna bilen i Sätra, ta buss till Fruängen och sedan T-bana till Telefonplan. Jag tänkte inte på att jag kunde ha hängt på cykeln, det hade varit smidigt. Nu passade alla byten så jag behövde bara vänta 10 min i Sätra på bussen, sedan kom jag precis till T-banan i Fruängen när ett tåg skulle gå.

På kontoret är jag ensammen idag, vilket inte är helt ovanligt eftersom de flesta kollegor sitter hos kunder, utom två som är föräldalediga just nu. Får fika ensammen alltså om ingen dyker upp. Har tänkt färdigställa ett par rapporter/utredningar och tömmar skrivbordet på gamla papper under dagen..

en fördel när man är ensammen är att man kan ha radio på utan att störa, vi har ett kontorslandskap så när alla är inne får man anpassa sig. Jag tycker det är skönt med lite blandad musik i bakgrunden. Iinte så högt så man störs av mellansnacket, men tillräckligt för musiken. Jag har även laddat över ett antal cd skivor på datorn som är sköna att lsysna på.

En annan bild från Tropiska växthuset i Uppsala.

Inlagt 2008-08-12 09:02 | Läst 3187 ggr. | Permalink
Tack! fast den riktiga benämningen på mig är nog: Fikande byggkonsult med stort fotointresse. Fikande vid datorn under rapportberarbetning, när man inte har någon att fika med.
Fast man kan ju kolla en och annan blogg :)



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor