BengtsBilder

Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

2-22 Regnigt Pride

Träffade två andra fotografer vid HUmlegården idag vid 11. Sedan valde vi ut vad vi trodde var bästa platsen, det var mindre roligt att stå i regnet och vänta, men vi hade rätt trevligt i alla fall. Så kl 13 kom startskottet och paraden drog i gång. Här kommer ett mindre antal bilder. Resten kommer att läggas upp på annat ställe och en länk kommer i bloggen då jag är klar. Lite redigering av bilderna behövs.


Sista bilden jag tog, trots den norska flaggan i toppen


Förberedelser


Mindre entusiastisk åskådare


På väg


Finklädda


Glädje trots regnet


Profil


Samling runt flaggan


Centerpartiet får smäll?

Det får räcka för idag!

Inlagt 2008-08-02 20:31 | Läst 10555 ggr. | Permalink
Snygga bilder. Jag tyckte att det var rätt så skönt fotoväder idag. jag lutade mig mot ett av tullhusen på skeppsbron, det gav mig skydd för regnet. Jag är ju vattentät men tyvärr inte min kamera. Men eftersom jag stod några meter ifrån paraden var jag tvungen att fota över folkmassan och därför har jag nästan bara bilder på folk som står på lastbilsflak. Mina bilder finns på http://foto.lillen.net/index.php?list=11&page=all om det är nån som är intresserad.
Svar från begust 2008-08-03 11:51
Tack JOhan. Du har en fin samling på din hemsida. Nästa år skall jag ha en stege med eller hitta ett bra fönster att jobba ifrån. När man står på marken är det svårare att få bra bilder på flaken.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor