BengtsBilder

Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

2-17 Semster=blogguppehåll

Nu sticker vi iväg två veckor, ja inte nu på minuten utan i morgonbitti. Skall tillbringa näramste två veckorna på Sicilien och bara slappa. Ja och så fotografera lite så klart :) eller mycket. Efter många om och men blev det till slut D200 med alla obektiv samt min Dogma utrustning. Dock har jag inte enbart med mig Dogmafilmen TriX utan även några rullar Diafilm av olika slag. Från 50 till 400 ASA. Får se vilken kamera jag kommer att använda mest.

Tur man har vuxna barn också, min äldsta dotter är hemma och sköter huset tillsammans med sin pojkvän.

Idag har vi varit och firat min far som blir 85. Båda mina syskon var på plats och några av mina kusiner dör också upp. Mamma hade gjort en laxmousse och jag bidrog med marinerad stekt fläskfile samt tårta. De blev en trevlig tillställning med mycket skratt. Det är kul att träffa alla på en gång. Eftersom mina syskon bor i Skåne så ses vi inte så ofta.

Jag vet inte hur Internet situationen är på Sicilien så jag förutsätter att jag inte kommer att kunna uppdatera bloggen. Tänkte göra det via mobilen, men tele2s inställningar funkar inte på min mobil. Måste nog gå in till där jag köpte den och få hjälp.

Sköt om Er nu och skriv inte för många inlägg på bloggarna, det blir så jobbigt att läsa ikapp.

 

Inlagt 2008-07-14 21:14 | Läst 7172 ggr. | Permalink
Det låter härligt med 2 veckor på Sicilien. Det är inga som helst problem med internet i Italien, det finns gott om "internet caféer".
Ha en underbar semester.
Salutami Sicilia
dall'invidiosa
Annika



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor