BengtsBilder

Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

2-15 Lördag

i dag har jag tagit det relativt lugnt. Handlade lite på förmiddagen och sedan har jag strukit några skjortor mm. Efter lunch redigerade jag lite bilder under tiden som middagen marinerades. Jag grillade kyklinglår i egen marinad med lite extra kryddor. Till det ugnsbakad färskpotatis och som efterätt en smulpaj med hallon och rabarber serverad med vaniljglass.

Nu sitter jag i soffan och jäser. Under tiden jag sneglar på ett avsnitt av Morden i Midsommer håller jag på att formatera om en dator. Uppgraderar till XP på den och förhoppningsvis kommer den att må bättre senare. Den har krånglat lite med Windows 2000.

 

Inlagt 2008-07-12 21:50 | Läst 7177 ggr. | Permalink
Det vattnas verkligen i munnen, det där med smulpaj och vaniljglass-- är tyvärr så allergisk så jag skulle förmodligen dö knall och fall om jag åt av det-- men bär går bra, det äter jag massor, plockar dem också.
Svar från begust 2008-07-13 13:46
Allergier är inte kul! Min yngsta dotter påpekade också att det minsann inte var hallon och rabarber utan jordgubbar och rabarber. Sedan är det bara margarin, socker och havregryn i smuldegen, en aning vetemjöl om man vill samt sirap.
/Bengt



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor