BengtsBilder

Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

305 Dogmadag

var det idag, tyvärr fick jag ställa in för egen del. JAg hade verkligen sett fram emot att få umgås med Dogam gänget och fotografera runt slussen. Denna vecka är dock lite upp och ned. Min svärmor gick bort förra veckan och det påverkar mycket just nu. I morgon är vi dessutom bjudna på två studentmottagningar och på fredag fyller min mor 80 så det finns att göra.

Dessutom har det varit lite strul i ett av mina byggprojekt. EN trasig hiss har påverkat tidplanen en del, förhopppningsvis blir det klart till beiktingen på tisdag, och inflyttning av nya hyresgäster sker denföljande helgen. Lite svettigt blir det att få kalrt allt i tid. Jag skall åka förbi i morgon och stämma av hur det går.

JAg fick en liten stund över i kväll i alla fall och kunde redigera lite fler Quarnevalsbilder. De har jag lagt upp i http://www.fotosidan.se/gallery/view.htm?ID=204871. Jag tror det går att lämna kommentarer även om bilderna inte ligger i någon pool :)

Sov gott

Inlagt 2008-06-04 22:41 | Läst 3910 ggr. | Permalink
Tråkigt att höra om svärmor, och synd att du inte kunde dyka upp. Det var ett ganska bra gäng som traskade runt i slussens labyrinter för att avsluta på McDonalds. Men vi ses säkert nästa gång det beger sig :)
-affe



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor