BengtsBilder

Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

260 Återbud i sommar? Edit 080423

I dag fick jag veta att det troligen inte blir något på Fjäderholmarna för mig i juli. Så nu känner jag mig lite deppig. Fotografen som har Plåtboden har tyvärr inte fått den uthyrd alla veckor. Därför ställar han med största sannolikhet in uthyrningen. Tur i oturen att jag inte hunnit ta fram alla bilder jag tänkt.

Jag tyckte det var ett bra erbjudande en vecka  i ett "eget" galleri på Fjäderholmarna för 500:-. Visserligen måste man stå där själv hela veckan, men jag tror nog att det skulle kunna vara trevligt. även om jag inte skulle sälja några bilder. Träffa folk och prata bilder i alla fall några timmar under veckan annars sitta i solen och ha det gott. Ta lite bilder? Vid regn får man hålla sig inne och redigera bilder på datorn. Det finns även en möjlighet att hyra en lägenhet så man kan bo där under tiden.

Dagen i övrigt har varit som vanligt med jobb, möten, protokoll mm. Inga nya bilder idag dock. Därför blir det en bildlös blogg. 

I morgon skall jag ta fram en bild till klubbmötet på temat "Vind". Visas här ppå bloggen på fredag.

Sov gott

20080423. Nu är det bestämt det blir ingen uthyrning av Plåtboden i sommar. Känns verkligen trist. Med tanke på det fotointresse som finns är det konstigt att inte fler skulle vara intresserade av att få möjligheten att till en i mina ögon verkligt rimlig peng ha ett galleri en vecka.

Inlagt 2008-04-22 22:37 | Läst 3374 ggr. | Permalink
Det var många återbud!
Eller har du dubbelbokat mycket? :-))
/D
Svar från begust 2008-04-23 15:55
Jag hade väl hoppats att mitt första inlägg skulle få massor av FS-medelmmar att kontakta Gomer och be att få hyra så det hela skulle bli av. I morse fick jag mail från Gomer där han sa att han bestämt sig för att ställa in all uthyrning.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor