BengtsBilder

Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

253 Mitt och ditt

Varför har folk så svårt att se skillnaden på sina egna saker och andras?
I dag blev min fru av med en sjal hon stickat och visar som inspiration i sin butik. Garnkostnaden är i och för sig inte så hög, men det är många timamrs arbete nedlagda. Oavsett hur mycket jag vill ha något skulle jag aldrig gå in och stjäla det. Man får spara och längta tills man har fått ihop det belopp som krävs. Nu säljer inte min fru färdigstickade palgg i sin butik utan det är bara som inspiration, så vill man ha något likande får man sticka själv eller anlita någon som kan det.
Det är inte första gången något plagg försvinner i butiken och det lär väl inte vara sista. En liten butik har dock svårt att bekosta larmanordningar och det borde ju inte behövas.

Nu till något roligare, idag fick jag hem ett ex av Kurt Bergengrens bok "Fotografera är nödvändigt", jag ser fram emot att lösa den.

I morgon skall jag åka till Hässleholm för att föreläsa.  Tåget avgår 06.20 så det blir till att gå upp tidigt samt att lägga sig i tid i kväll.

Sov gott

Dagens bild från rivningen av Kungsbrohuset. Jag tar några bilder då jag går förbi.
Bifogar även en bild av den hus som skall ersätta detta. Ett foto av en arkitketillustration uppsatt vid arbetsplatsen

Inlagt 2008-04-14 22:12 | Läst 3518 ggr. | Permalink
Blev det såååå vackert/bert
Svar från begust 2008-04-17 12:01
Skall bli enligt arkitekten, vi får väl se vad slutresultatet blir. Det gamla huset var inte så roligt, men tidstypiskt. Troligen hade det för låga våningshöjder för att klara dagens isntallationer och krav på rumshöjder.



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor