BengtsBilder

Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

225 Konditori Fågelsången, SM i Bandy

Nu hänger de där, sex av mina bilder eller egentligen 18 eftersom det är 6 triptyker, på Konditori Fågelsången i Uppsala. Jag hade en trevlig förmiddag där tillsammans med Lena P, vi hann prata foto, utställningar, vernissager och livet i största allmänhet. Vi konstaterade att det finns en stor brist på utställningslokaler för oss amatörer på de flesta orter.

Jag och mina kollegor blev tillfrågade om vi ville ställa ut i en förort till Stockholm.Det var den lokala konstförningen som gärna vill visa våra bilder. Tyvärr har de ingen lokal att visa utställningar i, trots att det finns flera lediga lokaler i det lokala centrumet. Ägarna till centrumanläggningen ser hellre att de har tomma lokaler utan hyra än att de hyr ut till reducerad hyra. Idella föreningar har ju som regel inte så stora ekonomiska resurser. Jag tror att ett Galleri eller andra kulturyttringar i ett Centrum lockar in fler besökare än tomma lokaler med skyltar om att de är lediga.

Eftersom jag hade lite tid över i Uppsala vandrade jag lite på stan och tittade på alla bandyentusiaster som samlats. Jag lärde mig också att en bandyfrukost består av pyttipanna och starköl enl ett av hotellen. I stället för bandy åkte jag till Botaniska Trädgården, hade tänkt mig ett besök i Tropiska Växtuset, de hade dock lördagsstängt, jag var inte ensam om att besviket lämna växthusets låsta ytterdörr. Dock sparade jag 40:-.
Jag tog lite bilder utomhus istället.

Inlagt 2008-03-16 10:26 | Läst 4661 ggr. | Permalink
dom får då variation på Fågelsången :) har också haft bilder där (fast jag lyckades glömma kameran hemma både när jag hängde upp och tog ner dom)
Svar från begust 2008-03-16 13:20
En fotograf som glömmer kameran?
Jag tog några fler bilder, men jag kan ju inte visa dem här. Då är det ju inga som går och fikar på Fågelsången :)



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor