BengtsBilder

Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

188 Dokumentära bilder

Ämnet har diskuterats i andra bloggar också. Vardagsbilderna som vi inte tar eller i alla fall inte visar?
Nu när det är så lätt och billigt att dokumentera vår vardag på jobbet, fritiden, hemma mm. De flesta har ju en digitalkamera idag, men hur många använder den på jobbet, i skolan för att dokumentera vardagen.

Vi har i fotoklubben konstaterat att vi inte har så många bilder från våra möten och aktiviteter. Så i torsdags hade jag med mig kameran på klubbmötet och knäppte några bilder. de är fotade i Dogma anda för att vara så dokumentära som möjligt också.

 


Jag lovar vi har mycket roligare på våra möten än vad bilderna visar. Men som de flesta fotografer finns ett visst missnöje med att hamna på bild.

Jag lägger även in en bild från när vi hängde vår utställning, det är Kurre som funderar över hur han skall hänga sina bilder.

Bilderna är framkallade och skannade av Crimson, Tri-X pressad 2 steg. Jag har justerat nivåer lite grann och lagt på lite oskarp mask i PS.

 

Inlagt 2008-02-06 20:13 | Läst 2569 ggr. | Permalink
Skrämmande likt hur det kan vara även på andra fotoklubbars möten. Hoppas inte att bilderna avskräcker någon från att gå med i en fotoklubb ;-)

Den klubb jag är med i kör en del av sin aktiva verksamhet här på FS: http://www.fotosidan.se/groups/umefk/index.htm

/Jocke



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor